top of page

Qui som

Des de 1975 cuidant dels vostres tresors

Som una escola molt familiar amb treballadors altament qualificats. 
Tenim grups reduïts per poder donar una atenció i educació més personalitzada. Els nens aprenen a través del joc i l'experimentació en un ambient càlid i acollidor, tenint en compte les necessitats i el nivell maduratiu de cada un, sempre des de l'amor i el benestar emocional dels nostres petits.
A més, dintre de les nostres possibilitats, donem moltes facilitats de preus i horaris per tal de que els pares puguin compaginar la seva vida laboral i familiar, intentant ser nosaltres també, una petita família.

Tenim molt en compte la individualitat de cada nen i el seu propi ritme evolutiu, donant a cada un una educació personalitzada adequada, i atenent a totes les seves necessitats, així com les possibles necessitats educatives especials que ens puguem trobar al aula. Es per aquest motiu que al nostre centre tenim grups molt reduïts de nens, d’aquesta manera podem donar més atenció, estimular adequadament la seva evolució, la seva autonomia i tenir un tracte més pròxim amb totes les famílies.

Trobaran un entorn preparat a la mida dels  seus interessos i possibilitats, ric en ofertes d’espai, d’equipament i de material, a on s’afavoreixi la convivència amb els companys de la mateixa edat ( i d’altres), i l’aprenentatge de les primeres relacions socials. Un programa adequat a les necessitats i possibilitats del nens.

PicsArt_06-16-08.32.05.jpg

Som un equip molt implicat en la infància, que creiem en la possibilitat de poder canviar les formes de pensar del nostre país en quant a educació, i que amb la nostra vocació i passió pels nens aconseguirem a poc a poc millores. Per aquest motiu posem el nostre granet i comencem canviant les metodologies i maneres de treballar deixant de banda les tradicionals com es el treball amb fitxes per exemple, ja que pensem que no aporten ni ensenyen res.

Tot el personal del centre està molt conscienciat en que el més important es donar molt afecte als nostres nens, així com una educació personalitzada i adaptar-se al ritme evolutiu de cada grup i més en concret, de cada nen.

SAVE_20200616_203940%20(1)_edited.jpg

Elisabeth

Tutora d'aula. Educadora infantil molt activa amb moltes ganes d'innovar. La caracteritza la seva passió pels nens i l'alegria que desprén. Molts anys d'experiencia amb nens.

Ainoa

Tutora d'aula. Educadora infantil que es tot amor. Molta experiència en el món educatiu.

Raquel

Tutora d'aula. Educadora i mestre d'educació infantil. Molts anys d'experiència en tot el àmbit infantil, a més de l'experiència de ser mare, cuida als nens igual de bé que als seus.

Susana

Tutora i directora de l'escola.

Mitja vida dedicada a la infància. Educadora i mestre d'educació infantil.

Titulació en cursos oficials de logopèdia i pedagogia terapèutica (educació especial), gran coneixement de dificultats d'aprenentatge. Coneixement de diverses metodologies com cursos de Montessori, Pikler, Reggio Emilia, y la metodologia de la llum.

Més de15 anys d'experiencia a Solcar com treballadora, i desde 2015 com a directora

Totes les educadores estan en constant reciclatge vers a les noves metodologies, a més disposen del curs de primers auxilis en la infancia.

grupo.jpg
Qui som: Programas
bottom of page